Siemoens Bouwbedrijf

Klein beetje geschiedenis

In 1940 werd het bouwbedrijf Siemoens boven de doopvont gehouden. Met een passie voor ambacht van bouwnijverheid startte Gerard Siemoens een éénmanszaak die kleine verbouw- en herstellingswerken uitvoerde voor een handvol klanten.

Het enthousiasme en liefde voor de zaak werd overgebracht op hun kinderen. Ook zij kregen al snel de microbe te pakken. In het jaar 1965 kwamen ook zijn zonen Marc en Jan de onderneming versterken. Het werd een familieonderneming.

Het bedrijf verhuisde van locatie en maakte een jumpstart. Er volgenden enkele prachtige jaren van groei. Een tragisch ongeval zorgde er echter voor dat Marc het bedrijf moest verlaten.  Met een neus voor machinerie en iemand die er steevast de ambiance kon inhouden, liet Marc een grote leegte achter bij zijn vertrek.

siemoens_werven_20200831_095

In 1992 vervoegde Olivier het bedrijf, en na enkele jaren begon Olivier het bedrijf opnieuw te moderniseren, onder andere door het bouwen van een nieuwe hangar en burelen in 2012.

Kort daarna deed de B.V. Siemoens opnieuw een uitbreiding met in 2017 de aankoop van de teratexsite aan de spoorweg in Aarsele. De investeringen waren een mooie uitbreiding voor het bedrijf. Deze nieuwe ruimte zorgde voor meer mogelijkheden.

Na jaren inzet voor de B.V. Siemoens lieten Jan en Regine het bedrijf in 2019 over aan Olivier. Met Olivier nu aan het roer, maakt dat de B.V. Siemoens reeds 3 generaties actief is in de bouwnijverheid.

Je leest het goed, reeds meer dan 80 jaar is B.V. Siemoens actief in de bouwwereld. Een vat vol ervaring en kennis in bouwnijverheid.

Reeds 80 jaar zijn we een familie van ondernemen en innoveren. Een basis voor een succesrijk verhaal!

Flexibele bedrijfsvoering

Met jaren ervaring op onze teller kunnen we onze klanten flexibiliteit aanbieden. We zijn een stabiele partner die kort op de bal speelt, zodat er geen onaangename verrassingen opduiken. Heldere communicatie staat daarom centraal in onze bedrijfsvoering. Problemen vermijden we, want probleemoplossend denken zit in ons DNA. Kortom, met Siemoens heeft u een betrouwbare partner.

We hebben alles in huis!

Ons team heeft alle nodige kennis en ervaring om uw project tot een goed einde te brengen. Van residentiële villa’s, originele nieuwbouwprojecten tot kantoren of handelspanden. Uw vastgoedproject is in capabele handen, bij een hecht team die uw project van begin tot eind nauwgezet overziet. U kan rekenen op blijvende continuïteit en stipte oplevering van uw project omdat we zelf alles in huis hebben. U ervaart geen vertragingen meer wanneer u samenwerkt met Siemoens Bouwonderneming!

Correctheid staat centraal

Correctheid is de basis van alles wat we doen. Wij hebben aandacht voor ieder detail en zorgen dat materiaal en afwerking op punt staan. Bovendien houden wij ons aan gemaakte afspraken. Deadlines worden zoveel mogelijk gerespecteerd. Ook uw portemonnee houden wij in onze gedachten. Wij gaan steeds op zoek naar hoogwaardig en duurzaam materiaal dat past binnen uw budget.

Zin in een project?

Ben je projectmakkelaar? Heb je grond of een huis te koop? Wij maken er altijd iets mooi van.

Laat ons samen zitten en bekijken hoe we dit samen kunnen aanpakken. U mag ons hiervoor vrijblijvend contacteren.